Siirry tekstiin

Ai Squaredin digitaalinen varmenne murrettu

Ai Squaredilta tuli juuri tieto, että heidän uudempien ohjelmistojensa allekirjoittamiseen käytetty varmenne on murrettu ja poistuu käytöstä 26. kuluvaa tammikuuta. Päivittämättömien ohjelmien käynnistyminen epäonnistuu kyseisestä päivästä alkaen varmennevirheen vuoksi.

Ongelma koskee seuraavia ohjelmistoja:

  • ZoomText Magnifier ja Magnifier/Reader versio 10.1 (aliversiot 10.10.8 – 10.11.6)

  • ZoomText Fusion

  • ZoomText-näppäimistö versio 4 (aliversiot 4.0.0 ja 4.1.0)

  • ZoomText ImageReader versio 1.2 (aliversio 1.2.16106)

  • ZoomTextin lisä-äänet (Satu ym.) versio 1.0 (aliversio 1.0.1.4693)

  • Window-Eyes versio 9.5

  • Vocalizer Expressive versio 1.3 Window-Eyesille (aliversio 1.3.0.13329)

Huom. Jos ohjelmassa ei ole päivitystoimintoa (ZoomTextin lisä-äänet, Vocalizer Expressive), päivitystoiminto ei näytä tätä versiota päivityksenä tai päivityksen lataaminen tai asentaminen epäonnistuu, päivitys on ladattava ja asennettava itse.

Kaikille yllä luetelluille ohjelmistoille tulee korjaava päivitys ladattavaksi ennen 26. kuluvaa tammikuuta englanninkieliselle sivulle:

http://www.aisquared.com/CertificateFix/

Jos tuotteestasi onsaatavilla sekä domestic (kotimainen) että kansainvälinen (international) versio, lataa tuotettasi vastaava kansainvälinen versio. Jos koneellasi on tuotteesta täysversio, se pysyy täysversiona, vaikka lataamasi asennuspaketti, josta päivityksen asennat, olisikin kokeiluversio (trial).

Huom. Koska päivityspaketit ovat kooltaan suuria, älä valitse latauksessa vaihtoehtoa Suorita, vaan lataa paketit ensin (valitse latauksessa Tallenna/Tallenna nimellä) ja suorita ne vasta lataamisen jälkeen.

Huom. Päivitykset kannattaa asentaa ennen 26. tammikuuta, jolloin nykyinen varmenne poistuu käytöstä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*