Siirry tekstiin

ZoomText ja Windows 10

ZoomTextistä on julkaistu Windows 10:ssä toimiva versio. Niille, jotka ovat hankkineet ZoomTextin 01.06.2015 tai sen jälkeen, Windows 10 –päivitys on ilmainen. Olemme huolehtineet siitä, että kaikkia kesäkuun alusta lähtien myymiämme sarjanumeroita voi käyttää ZoomTextin aktivointiin Windows 10:ssä.

ZoomText 10.1:n aiemmin hankkineille Windows 10 –päivitys on maksullinen. He voivat kuitenkin päivittää nykyisen ZoomTextinsä Windows 7/8/8.1 –käyttöjärjestelmissä maksutta uusimpaan 10.1-versioon, joka Windows 10 –tuen lisäksi sisältää toiminnallisia parannuksia myös näiden järjestelmien käyttöön.

Version käyttöliittymä on vielä joiltain osin lokalisoimatta, joten jotkin ilmoitukset näytetään englanniksi.

Windows 7/8/8.1/10 –käyttöjärjestelmissä toimivan ZoomTextin kokeiluversion voit ladata valmistajan ZoomText-sivulta (sivusto on englanninkielinen).

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*