Siirry tekstiin

Windows 10 ja suurennus– ja ruudunlukuohjelmistot

Tärkeää

Windows 10 on ollut markkinoilla vasta runsaan kuukauden, ja suurennus– ja ruudunlukuohjelmistojen valmistajat ovat julkaisseet tai julkaisemassa ensimmäiset versiot ohjelmistoistaan, jotka toimivat Windows 10:ssä, joten yhteensopivuusongelmia esiintyy varmasti. Jos sinulla ei ole pakottavaa syytä siirtyä käyttämään Windows 10:tä, odottele rauhassa. Voit päivittää Windows 7/8/8.1 –käyttöjärjestelmäsi ilmaiseksi Windows 10:een heinäkuuhun 2016 saakka.

Suurennus– ja ruudunlukuohjelmistot eivät toistaiseksi (NVDA:n alustavaa tukea lukuun ottamatta) tue Windows 10:n mukana tulevaa Edge-selainta, joten käytä selaimena jotain muuta. Älä käytä Edgeä myöskään PDF-asiakirjojen lukemiseen, vaan sen sijaan Adobe Readeria. Niin ikään Windows 10:n sähköpostisovellus ei toimi suurennus– ja ruudunlukuohjelmistoilla.

Ajantasaisimman tiedon kunkin suurennus/ruudunlukuohjelmiston Windows 10:n tuesta löydät valmistajan kotisivuilta (sivustot ovat englanninkielisiä):

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*