Siirry tekstiin

Ruudunluku– tai suurennusohjelmien käyttäjien ei kannata asentaa toistaiseksi Windows 8.1 –päivitystä

Windows 8.1 –päivitys on tullut tänään ladattavaksi Microsoftin kauppa –sovelluksen kautta.

Ruudunluku– tai suurennusohjelmien valmistajat eivät ole ilmoittaneet virallisesti, että niiden tuotteet olisivat yhteensopivia Windows 8.1:n kanssa, joten suosittelemme, ettet asentaisi toistaiseksi päivitystä, jos käytät suurennus– tai ruudunlukuohjelmaa.

ZoomTextin valmistaja Ai Squared on ilmoittanut, ettei ZoomText ole vielä yhteensopiva Windows 8.1:n kanssa, ja että asennus aiheuttaa ongelmia. Jos kaikesta huolimatta haluat asentaa 8.1:n, poista ZoomText ennen päivityksen asentamista ja asenna ZoomText vasta, kun siitä on julkaistu Windows 8.1:n kanssa yhteensopiva versio. Valmistajan ilmoituksen mukaan yhteensopiva versio julkaistaan lähiaikoina.

Mitä edellä on kirjoitettu, koskee myös Windows 8.1:tä, joka asennetaan tai on asennettu muuten kuin päivityksenä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*