Siirry tekstiin

ZoomText 10.1.1 julkaistu – myös suomenkielisenä

ZoomText 10.1.1 on ilmaispäivitys kaikille 10.1 version käyttäjille. Merkittävin muutos lienee, että versio on saatavilla myös suomeksi, toistaiseksi kuitenkin vain sähköisen jakelun kautta. Lisäksi versiossa on käytettävissä sellaisia suurennustoimintoja, jotka olivat väliaikaisesti poissa käytöstä versiossa 10.1. Niin ikään Desktop Finder on jälleen käytettävissä.

Huomaa, että versio 10.1.1 toimii vain Windows 8:ssa.

Version 10.1 voi päivittää muun kuin englanninkieliseksi 10.1.1:ksi lataamalla kansainvälisen (international) päivityksen valmistajan päivityssivulta http://www.aisquared.com/updates. Kun valitset asennustavaksi manuaalinen (mukautettu), pääset valitsemaan mm. haluamasi käynnistysasetukset ja asennettavat puhesyntetisaattorit.

60 päivää toimivan kokeiluversion voi ladata osoitteesta http://www.aisquared.com/trial, ja tarkempia tietoja 10.1.1:n uusista ominaisuuksista löydät julkaisutiedoista.

Huom. Sivustot ovat englanninkielisiä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*