Siirry tekstiin

SuperNova 12.05 julkaistu

Dolphinin SuperNova suurennus– ja ruudunlukuohjelmistoista on julkaistu versio 12.05. Versio on ilmaispäivitys kaikille version 12 hankkineille, ja sen voi asentaa ohjelmiston Internet-päivitys-toiminnolla. Versio sisältää lähinnä havaittujen ongelmien korjauksia.
Huom. F-Securen virustorjuntaohjelmistojen Deep Guard –sovellus estää päivitetyn SuperNovan käynnistymisen, koska SuperNova haluaa muokata järjestelmää. Muutokset on sallittava, jotta SuperNova käynnistyisi. Hyväksymisen (valinta ”Luotan sovellukseen…”) jälkeen, SuperNovan pitäisi jatkossa käynnistyä normaalisti. Koska SuperNova käynnistyy vasta muutosten sallimisen jälkeen, SuperNovan puhe–, suurennus– ja pistenäyttötuki eivät ole käytettävissä Deep Guardin valintaikkunassa.
Tiedot version 12.05 muutoksista löytyvät valmistajan sivulta (sivusto on englanninkielinen).

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*