Siirry tekstiin

Code Factoryn tuoteuutisia

Mobile Speakin versio 4.50 yhteensopiville Symbian-puhelimille

Mobile Speakista on julkaistu versio 4.50, joka on ilmaispäivitys kaikille version 4 hankkineille.
Version tärkeimmät uudistukset ovat:

  • kaksi uutta kosketusnäyttötilaa: puhelinnäppäimistö– ja ohjausnäppäintila

  • entistä sujuvampi Internetin käyttö

  • uusia ominaisuuksia kuten Kalenteri-sovelluksen tuki monissa Nokian puhelimissa, joissa sitä ei ole aiemmin tuettu, tuki Freedom Scientificin Focus 40 Blue –pistenäytölle ja uusia tuettuja puhelinmalleja

Uusien kosketusnäyttötilojen (kosketusnäytölle määriteltyjen lumenäppäimistöjen) ansiosta kosketusnäyttöpuhelinta voi käyttää paljolti perinteisen näppäimistölaitteen tapaan. Puhelinnäppäimistötilassa (oletuskosketusnäyttötila) näytölle on määritelty 12-näppäiminen puhelinnäppäimistö ja Ohjausnäppäin-tilassa yhdeksän näppäintä (Enter, nuolet, vasen ja oikea valintanäppäin, Poista-näppäin ja yksi määrittelemätön näppäin). Näppäimiä voi käyttää yhdessä Komento-näppäimen kanssa Mobile Speakin komentojen antamiseen aivan kuin perinteisessä näppäimistöpuhelimessakin. Kosketusnäyttötilasta toiseen pääsee siirtymään komennoilla Komento-näppäin + Lisää (tai Vähennä) äänenvoimakkuutta.
Käyttäjäpalautteen perusteella Internetin käyttötoiminnoista on korjattu useita virheitä.
Kalenteri on nyt tuettu esim. Nokia E52, E72, E75, 6730 ja C5 –puhelimissa käytettäessä kuukausi-, tehtävä- tai agenda-näkymää. Uusia tuettuja puhelinmalleja ovat Nokia C5, Nokia C6 ja Nokia E5.
Lue lisää valmistajan lehdistötiedotteesta (sivusto on englanninkielinen).
Huom. Voit kokeilla Mobile Speak 4.50 versiota 30 päivän ajan, vaikka olisit käyttänyt aiemmin puhelimessasi/puhelinnumerollasi 30 päivän kokeilulisenssin.

Code Factoryn ohjelmien latauslinkit ja -sivu

Olemme koonneet Code Factoryn version 4 ohjelmien latauslinkit yksinkertaiselle ja kevyelle sivulle, josta ne on helppo (mikäli se on järkevää puhelimen Internet-liittymällä) ladata suoraan puhelimeen asennettaviksi. Hyötynä on se, ettei tietokonetta ja sinne mahdollisesti tarvittavaa siirto-ohjelmistoa tarvita välttämättä lainkaan.
Kaikki ohjelmat (syntetisaattoreista vain suomenkieliset) löytyvät osoitteesta http://burmanintk.fi/lataacf.
Lisäksi voit halutessasi käyttää suoria linkkejä Mobile Speakin (ja Magnifierin), Acapelan Matin ja Sannan, Mobile Color Recognizerin ja Mobile Daisy Playerin lataamiseen. Linkin alkuosa on kaikille linkeille sama http:// (tai www.) burmanintk.fi/lataa. Loppuosat ovat:

  • mspeak (Mobile Speak ja Magnifier)

  • matti (Acapela Matti)

  • sanna (Acapela Sanna)

  • mcr (Mobile Color Recognizer)

  • mdp (Mobile Daisy Player)

Esimerkiksi ladataksesi Mobile Speakin voit käyttää osoitetta http://burmanintk.fi/lataamspeak, ja ladataksesi Acapelan Sannan www.burmanintk.fi/lataasanna.
Voit myös lähettää (tai pyytää) linkin tekstiviestinä, jolloin voit käynnistää ohjelman lataamisen tekstiviesti-ikkunasta Valinnat > Avaa linkki.
Lisätietoja Mobile Speakista Mobile Speak –sivultamme

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*