Siirry tekstiin

Caiku Albatross –pistenäyttöjen valmistus ja myynti on lopetettu

Kotimaisten Caiku Albatross –pistenäyttöjen valmistus ja myynti on lopetettu.
Laitteiden suunnittelija ja valmistaja Tivomatic Oy ei toimi tällä hetkellä aktiivisesti.
Laitteiden huollot hoituvat entiseen tapaan, ja niistä voi ottaa yhteyttä meihin.
Kerroimme aiemmin tällä päiväkirjamaisella verkkosivustolla, että olemme päättäneet tehdä Jaws-ruudunlukuohjelmistolle 64-bittisen ajurin Caiku Albatrossia varten. Jawsin valmistaja edellyttää ajurin tekemiseksi liittymistä heidän pistenäyttöajureiden kehittämisohjelmaansa, jonka vuosimaksu ensimmäisenä vuonna on 9000 dollaria ja jatkossa 5000 dollaria/vuosi. Valitettavasti ohjelmaan liittyminen ei näissä olosuhteissa ole vaihtoehto. Lisätietoja ohjelmasta Freedom Scientificin sivuilta (sivusto on englanninkielinen).
Kuten olemme aiemmin kertoneet, Jawsille on saatavilla 32-bittinen allekirjoitettu ajuri. Mikään ei myöskään estä kehittämästä Caiku Albatrossille ajureita jatkossa muille ohjelmille käyttöjärjestelmästä riippumatta.
Olemme poistaneet sivuiltamme Caiku Albatross –pistenäyttöjen hinta– ja tuotetiedot.
Caiku Albatrossien asemesta voit hankkia meiltä mm. Optelecin Alva– ja Papenmeierin BrailleX EL c –pistenäyttöjä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*