Siirry tekstiin

Mikropuhe 5.1 ja 64-bittinen Windows 7

Vaikka Mikropuhe 5.1 (SAPI 5.1) onkin 32-bittinen ohjelma, voit käyttää sitä myös Windows 7:n 64-bittisissä versioissa.
Olemme testanneet Mikropuheen toimintaa alla lueteltujen apuvälineohjelmistojen puhesyntetisaattorina. Huom Testit on tehty Mikropuheen SAPI 5 –äänillä. Kokemustemme mukaan SAPI 4 –äänien kanssa on esiintynyt ongelmia. Testatut ohjelmat ovat kirjoitushetkellä saatavilla olevia uusimpia versioita. Lisäksi Windowsille on asennettu kaikki saatavilla olevat päivitykset.

  • Jaws

  • NVDA

  • Window-Eyes

  • ZoomText

Mikropuhe puhuu niin ikään omassa ikkunassaan sekä Word 2007:n Puhu-valikon toiminnoilla.
Mikropuheen valmistaja on lisäksi testannut toimintaa Supernovan (sis. Hal ja LunarPlus) kanssa.
Huom.Näiden testitulosten perusteella ei voi tehdä sellaista johtopäätöstä, että Mikropuhe itsenäisesti tai apuvälineohjelmistojen syntetisaattorina toimisi ongelmitta Windows 7:n 64-bittisissä versioissa. Tuloksia pitää tulkita niin, ettei meillä näiden testien perusteella ole tietoa nimenomaan Mikropuheen aiheuttamista ongelmista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*