Siirry tekstiin

Neospeech Kate ja Paul –syntetisaattoreiden asennus ZoomText Magnifier/Reader 9.18 kansainväliseen versioon

ZoomText Magnifier/readeriin on ilmaiseksi saatavilla Neospeechin laadukas englanninkielinen puhesyntetisaattori (Kate=naisääni ja/tai Paul=miesääni).
Syntetisaattori ei sisälly suoraan valmistajan sivuilta (sivusto on englanninkielinen) ladattavissa olevaan kansainväliseen versioon.
Syntetisaattori on ladattavissa ZoomTextin käyttöliittymän Ohje-valikon Lataa ohjelmatiedostoja… –valinnalla avautuvalta verkkosivulta, mutta valitettavasti ladattavissa paketeissa on ongelma, joka estää niiden asentumisen ZoomTextin 9.18 –versioon.
Voit ladata paketit (tai vain haluamasi paketin) ao. linkeistä. Tallenna paketti kiintolevylle, napauta sitä hiiren kakkospainikkeella, valitse avautuvasta valikosta pura kaikki ja valitse lopuksi kansio, johon haluat purkaa paketin. Suorita sitten purkukansiosta setup.exe käynnistääksesi asennuksen.
Kate
Paul

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*