Siirry tekstiin

Mobile Speakin versio 5.70

Mobile Speakin versio 5.70 on ilmaispäivitys kaikille Mobile Speakin version 4 tai 5 hankkineille.

Version 5.70 uusia ominaisuuksia ovat mm.:

 • Tuki Symbian Bellelle (huom. Jos puhelimessasi on Symbian Belle –käyttöjärjestelmä älä asenna siihen Mobile Speakin vanhempia versioita. Samoin jos puhelimeesi on saatavilla Symbian Belle, päivitä Mobile Speak vähintään tähän versioon ennen Belle-päivityksen asentamista.

 • Komento-näppäimen toimintalogiikka on muuttunut. Komennot on jaettu neljään ryhmään:

  • Ohjausnäppäin ylös, alas, oikealle ja vasemmalle –komennot

  • Lukuasettelun komennot 1, 3, 4, 6, 7, 9 ja #

  • Lisää/Vähennä äänenvoimakkuutta (vain kosketusnäyttö) ja

  • muut komennot.

  Jos annat jonkin komennon, joka kuuluu kolmeen ensimmäiseen ryhmään, voit antaa toisen saman ryhmän komennon painamatta välillä Komento-näppäintä, kunhan annat uuden komennon Komento-näppäimen aikakatkaisuajan määrittämän ajan puitteissa. Esimerkiksi Komento + ylänuoli nuoli oikealle lisää ensin äänenvoimakkuutta ja sitten puhenopeutta. Jos sen sijaan painat Komento + ylänuoli 7, äänenvoimakkuutta lisätään, mutta koska seuraava komento 7 ei kuulu samaan ryhmään kuin ylänuoli, Komento-näppäintä ei huomioida, vaan puhelimelle välitetään näppäin 7. Aiemmin vastaavassa tilanteessa näppäimen 7 painaminen Komento-näppäimen aikakatkaisuajan puitteissa olisi suorittanut komennon Komento + 7. Tästä on se hyöty, ettet joudu odottamaan Komento-näppäimen aikakatkaisua ennen puhelimen normaalitoimintojen käyttämistä.

 • Profiilin Yleiset-välilehdelle on lisätty asetus Vaihda komentoja. Asetus vaikuttaa kaikkiin komentoasetteluihin. Kun asetus on päällä, nuolinäppäimiin liitetyt lyhyet ja pitkät komennot vaihdetaan keskenään. Esimerkiksi Komento + pitkä ylänuoli = Lisää äänenvoimakkuutta ja Komento + ylänuoli = edellinen rivi muokkausruudussa. Asetus on oletuksena pois päältä, joten komennot toimivat kuten ennenkin. Asetus hyödyttää niitä, jotka lukevat paljon vaikkapa tekstiviestejä.

 • Versiossa on korjattu niin ikään monia aiemmissa versioissa havaittuja ongelmia.

Lisätietoja uusista ominaisuuksista löydät englanninkielisen käyttöohjeen kappaleista 2.1 ja 2.10.

Voit ladata Mobile Speak 5.70 version helposti lataussivultamme http://burmanintk.fi/lataacf, jolta löydät myös pikaohjeen asennuksesta tai suorasta linkistä asennustiedostoon http://burmanintk.fi/lataamspeak.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*