Siirry tekstiin

Artikkeleja hävisi virheellisen tietokantapalautuksen vuoksi

Kaikki huhtikuussa kirjoitetut blogimerkinnät hävisivät virheellisesti toteutetun tietokannan varmuuskopion palauttamisen vuoksi. Asia oli siinä mielessä hankala, että kaikki toimi ”oikein” kuluvan kuun alkupäiviin saakka.

Virhe tuli esiin, kun palvelin, jolla blogi on käynnistettiin uudelleen. Ilmeni, etteivät huhtikuussa kirjoitetut artikkelit olleet lainkaan tallentuneet tietokantaan. Pidämme todennäköisenä, että asian aiheutti se, että tietokannan varmuuskopio palautettiin, kun tietokantapalvelin oli käynnissä. Koska muutokset eivät tallentuneet tietokantaan, ei niitä löytynyt enää myöhemmistäkään varmuuskopioista.

Koska artikkeleja oli kuitenkin vain muutama, niitä ei yritetty etsiä varmuuskopioihin tallentuneista väliaikaistiedostoista.

Julkaisemme kadonneiden artikkeleiden olennaisen sisällön uudelleen mahdollisimman pian.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Required fields are marked *
*
*